ΝΕΑ

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ "ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ"

week kiamos xartaetos page
Μας αρέσει και σας το προτείνουμε!

Το νέο άλμπουμ του Πάνου Κιάμου, που φέρει ως τίτλο το ονοματεπώνυμό του, κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό σεντούκι με 19 τραγούδια-θησαυρούς, διαλεγμένα ένα-ένα από τον ίδιο! Λίγες ημέρες νωρίτερα, γνωρίσαμε το single-προπομπό του δίσκου, το τραγούδι "Χαρταετός", το οποίο αύξησε κατακόρυφα τις προσδοκίες του κόσμου για το νέο δισκογραφικό βήμα του αγαπημένου καλλιτέχνη!

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ είναι ο τραγουδιστής που τη μία τραντάζει την Ελλάδα με χορευτικά ξεσηκωτικά single γεμάτα ενέργεια (αυτά που έφτιαξαν το πολύ επιτυχημένο όνομα "ΚΙΑΜΟΣ") και την επομένη ερμηνεύει συγκλονιστικές μπαλάντες σαν αυτή εδώ, που αγγίζουν τις καρδιές μας, ευλογημένες με την ξεχωριστή ερμηνεία ενός πηγαίου καλλιτέχνη, του "ΠΑΝΟΥ". Το νέο άλμπουμ που κυκλοφόρησε στις 9 Μαρτίου από την Cobalt Music, περιέχει ισόποσα και τις δυο μουσικές προσωπικότητες!

Στον instant-classic "Χαρταετό", σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, ο ΠΑΝΟΣ μας τσακίζει με μια δυναμική ερμηνεία που παράδεχεται συγκλονιστικά την αλήθεια:

"Κάποιος απ' τους δύο τελικά θα 'λεγε αντίο
Κάποιος είχε δώρο τα φιλιά, κάποιος για φορτίο
Τα 'βλεπες για λίγα τα πολλά κι όσο τ' αναλύω
Θα 'φτανε το τέλος, κάποιος απ' τους δύο
Θα 'λεγε αντίο..."

Δείτε το official video clip ΕΔΩ