ΝΕΑ

ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΠΥΞ ΛΑΞ "ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ"

pyxlax poukamiso page
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν δισκογραφικά, σε πρώτη μετάδοση, στον Λάμψη 105,7!

Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Νο1 ροκ ελληνικού συγκροτήματος όλων των εποχών στο ΟΑΚΑ, ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας προσφέρουν ένα μουσικό δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο τους, που αποτελεί τη συνέχεια μετά από 16 χρόνια δισκογραφικής ανάπαυλας!

Με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων, sold out εμφανίσεων και το μεγαλύτερο tour στην ιστορία της χώρας, οι Πυξ Λαξ καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα πιο δημοφιλή ροκ συγκροτήματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Στη συλλογή των επιτυχιών τους έρχονται να προστεθούν τα ολοκαίνουργια τραγούδια "Τα καταφέραμε" και "Ένα γράμμα μόνο", ενώ επανασυστήνεται ο πρώτος προπομπός της νέας δουλειάς "Απ’ την αρχή".

Σε στίχους και μουσική Μπάμπη Στόκα το νέο single, που έρχεται από την Panik Oxygen, συνεχίζει τη μουσική ιστορία δεκάδων επιτυχιών του θρυλικού γκρουπ. Εξελίσσοντας το ηχόχρωμα που τους καθιέρωσε, οι Πυξ Λαξ, πατάνε το play στο μουσικό ταξίδι τους, για να θυμίσουν σε παλιούς και νέους πως είναι να χάνεσαι μέσα στην ακρόαση ενός ολοκληρωμένου δίσκου.

"Το άσπρο μου πουκάμισο" έρχεται αποκλειστικά στο Νο1 ραδιόφωνο της Καβάλας, από τη Δευτέρα 21 Μαΐου!