ΝΕΑ

ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ: ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ "ΣΩΣΤΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ"

week vrettos page
Αυτή την εβδομάδα, ο Λάμψη 105,7 προτείνει όχι μόνο ένα τραγούδι, αλλά ολόκληρο το νέο album του Ηλία Βρεττού!

Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει το νέο του album, με τίτλο "Σωστό μου λάθος" κι εδώ στον Λάμψη 105,7 ακούσαμε πρώτοι όλα τα τραγούδια, σε ένα special artist weekend, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου!

Το album, που κυκλοφορεί ήδη στα ψηφιακά καταστήματα από τις 12 Νοεμβρίου και από τις 19 Νοεμβρίου σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης, περιλαμβάνει 15 τραγούδια με την υπογραφή καταξιωμένων δημιουργών. Μεταξύ αυτών, τα ήδη γνωστά singles "Και κάτι ακόμη", "Μια ιστορία", "Σου απαγορεύω", "Κατάλαβέ το" και "Ούτε μέρα μακριά σου", καθώς και η μεγάλη επιτυχία "Φώναξέ με", που ήταν No1 στο ραδιοφωνικό airplay για 5 συνεχόμενες εβδομάδες, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο και έχει ξεπεράσει τα 19 εκατομμύρια views στο YouTube.

Προπομπό του album αποτελεί το "Η αγάπη μπορεί", μία μελωδική κατάθεση ψυχής σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Αλέξανδρου Ελευθεριάδη, που κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτέμβρη, μαζί με music video και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, ενώ βρίσκεται σταθερά στο Top 20 του ελληνικού airplay chart και μετρά πάνω από 1,2 εκατομμύρια YouTube views.

Πάντα δυναμικός και με τη γνωστή του θετική ενέργεια, ο Ηλίας, που συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο "Tokyo Theater Athens" κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, μας φανερώνει "της αγάπης τα μεγάλα μυστικά", μέσα από 15 μοναδικά τραγούδια!

Τracklist

1. Ώρα Μοναξιάς
2. Τα Καλά Κορίτσια
3. Καταστρέφομαι
4. Η Αγάπη Μπορεί
5. Πιο Δυνατός Από Ποτέ
6. Φώναξέ Με
7. Ανόητα
8. Και Κάτι Ακόμη
9. Μια Ιστορία
10. Από Αγάπη Ας Πεθαίνω
11. Σου Απαγορεύω
12. Κατάλαβέ Το
13. Ούτε Μέρα Μακριά Σου
14. Μια Ιστορία (Love Version)
15. Φώναξέ Με Remix