ΝΕΑ

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ "Μ' ΕΝΑ ΣΟΥ ΒΛΕΜΜΑ"

week sabanis vlemma page
Μας αρέσει και σας το προτείνουμε!

Μετά από δύο ανεπανάληπτες επιτυχίες από το άλμπουμ "Παράξενα δεμένοι" ("Φταίει" & "Επιλογή"), ο Γιώργος Σαμπάνης άκουσε αυτό το καλοκαίρι τα εκατομμύρια του κόσμου που έχουν ήδη ψηφίσει για επόμενο single το "Μ' ένα σου βλέμμα" - τραγούδι που έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views στο YouTube και ξεσηκώνει τους fan στα live του καλλιτέχνη, από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε ο δίσκος!

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ποπ τραγούδι αφιερωμένο στον απόλυτο έρωτα που ξεκινάει από ένα βλέμμα. Ένα παιχνίδι αποπλάνησης με τα μάτια σε στίχους της σπάνιας δημιουργού Ελεάνας Βραχάλη, μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και την ιδιαίτερη παραγωγή και ενορχήστρωση του Χρήστου Σούμκα.

Στις αρχές Αυγούστου κυκλοφόρησε και το επίσημο video clip, στο οποίο με αφορμή τον στίχο "είδα τα χρώματα σε κάθε σου πλευρά σκοτεινή", ξετυλίγεται μια ιστορία θεραπείας και ίασης, μια διαδρομή προς το φως, με πρωταγωνιστές τέσσερις ανθρώπους, ψυχολογικά ταλαιπωρημένους από σύγχρονες νευρώσεις, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια και έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές!

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music!

Δείτε το ΕΔΩ