ΝΕΑ

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: STAN "ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ"

week stan ximeroni page
Μας αρέσει και σας το προτείνουμε!

Το τελευταίο single του STAN χάραξε μια ξεχωριστή πορεία, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν εξαρχής διαθέσιμο για ακρόαση στο ευρύ κοινό!

Το "Ξημερώνει" κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Spotify και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα ανήμερα των γενεθλίων του δημιουργού και ερμηνευτή, την 1η Αυγούστου. Το είχε υποσχεθεί στους θαυμαστές του, που ανυπομονούσαν για την κυκλοφορία του, όταν ακόμα "γεύονταν" αποσπάσματα από την ηχογράφησή του στα social media.

Είναι από τα ελάχιστα κομμάτια του STAN που βγαίνουν σε κυκλοφορία χωρίς να έχουν οπτικοποιηθεί, δηλαδή χωρίς να μπορεί να το δει και να το ακούσει κάποιος στο YouTube. Παρόλα αυτά, το "κι αν αργεί να ξημερώσει... πάλι, πάλι θα 'μαι εδώ" είναι ένας μόνο από τους στίχους του τραγουδιού που ακούσαμε μέσα από κάποιες ραδιοφωνικές συχνότητες, μέσα από τα ηχοσυστήματα των αυτοκινήτων και φυσικά, σε άπειρα instastories!

Τη σύνθεση -μουσική και στίχους- της ξεχωριστής αυτής μπαλάντας, υπογράφουν οι STAN Αντιπαριώτης, APON και IAMSTRONG.

Tην Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, ανέβηκε στο YouTube και το official music video, στο επίσημο κανάλι του τραγουδιστή. Τα γυρίσματα έγιναν υπό τη σκηνοθετική ματιά του Μάνου Δεδεβέση και του Πάνου Γιαννακόπουλου σε διάφορα μέρη της Αθήνας και διήρκησαν αρκετές μέρες. Αγάπη, έρωτας, χαρά, στιγμές ευτυχίας και μετά… μοναξιά, αναμνήσεις, πόνος, νοσταλγία. "Kι αν αργεί να ξημερώσει…" αυτό το video clip-έκπληξη τα έχει όλα!

Κυκλοφορεί από την Panik Records και την Icon Music.

Δείτε το ΕΔΩ