ΝΕΑ

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΡΖΗ "ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ"

week terzi oniro page
Μας αρέσει και σας το προτείνουμε!

To τραγούδι, που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, έχει ήδη κάνει αίσθηση σε Ελλάδα και Ευρώπη, με το lyric video που ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια views στο YouTube, αλλά και με το ατμοσφαιρικό video clip του.

Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Γιάννα Τερζή είχε την ανάγκη να γράψει ένα τραγούδι, που θα εξέφραζε τη νοσταλγία και την ευγνωμοσύνη της προς τη χώρα της. Έτσι, προέκυψε το τραγούδι "Όνειρό μου", μια mid-tempo μπαλάντα, με δυνατά παραδοσιακά και βαλκανικά στοιχεία που παρουσιάζουν ένα διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Ελλήνων.

Τη μουσική υπογράφει η Γιάννα Τερζή, τους στίχους η ίδια κι ο Άρης Καλημέρης, ενώ την παραγωγή/ενορχήστρωση ανέλαβαν οι Δημήτρης Σταματίου και Μιχάλης Παπαθανασίου.

Στο official video clip, η Γιάννα "ενώνει τα χέρια" με τον Δημήτρη Βλάχο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ταλαντούχου Sherif Francis, με το αποτέλεσμα να συγκινεί Έλληνες και ξένους eurofans.

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται ήδη στη Λισαβόνα, όπου ξεκίνησαν τις πρόβες για την εμφανισή στον 1ο ημιτελικό, την Τρίτη 8 Μαΐου. Η χώρα μας εμφανίζεται στην 14η θέση από 19 συμμετέχοντες.

Καλή επιτυχία!

#GoGreece #GoodLuckYianna #esc2018 #eurovision2018

Δείτε το video clip, από το επίσημο κανάλι της Eurovision ΕΔΩ