ΝΕΑ

ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ "ΑΓΑΠΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ"

mazo simainei page
Αν ακούς πρώτος όλες τις νέες επιτυχίες, σημαίνει πως είσαι συντονισμένος στον Λάμψη 105,7!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει δισκογραφικά και μας εξηγεί τι σημαίνει "αγαπώ"! Το νέο του single έρχεται αποκλειστικά στον Λάμψη 105,7 και φέρει την υπογραφή του Μιχάλη των Stavento, στη μουσική και τους στίχους!

Ο Γιώργος είναι στο μυαλό όλων μας ως ο καλλιτέχνης με την πιο έντονη και ξεχωριστή προσωπικότητα. Απόλυτα χαρισματικός και πάντα πρωτοπόρος, δεν επαναπαύεται ποτέ και διαρκώς εξελίσσεται. Με αφορμή το νέο του τραγούδι, έχει δημιουργήσει μια σειρά από Youtube videos με πρωτότυπο περιεχόμενο, σε συνεργασία με την Digital Minds. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας καλλιτέχνης-τραγουδιστής δημιουργεί native πρωτότυπο υλικό, αποκλειστικά στο YouTube κανάλι του.

Το concept αυτών των videos είναι αναπάντεχο. Για ένα 24ώρο, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Μιχάλης των Stavento, βρέθηκαν σε ένα studio. Τι έκαναν αυτές τις ώρες και κυρίως ποιος είναι ο λόγος αυτής της συνύπαρξης, το βλέπουμε αποκλειστικά στο επίσημο κανάλι του Γιώργου Μαζωνάκη στο YouTube (www.youtube.com/giorgosmazonakisofficial).

Έρχεται σε πρώτη μετάδοση, από τη Δευτέρα 7 Μαΐου!