ΝΕΑ

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ "ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ"

week afora page
Μας αρέσει και σας το προτείνουμε!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας παρουσιάζει το νέο της single, από το τελευταίο album της με τίτλο "Ποτέ δεν έφυγα από 'δω" που κυκλοφόρησε πριν από 1 περίπου μήνα. Πρόκειται για το κομμάτι "Δεν με αφορά", σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου, που ξεχωρίζει με τον up-tempo, καλοκαιρινό ρυθμό του!

Ο νέος δίσκος της Νατάσας Θεοδωρίδου, βασίστηκε πάνω σε μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα: Περιλαμβάνει 11 τραγούδια, που τα έχουν γράψει όλα τραγουδιστές που είναι και τραγουδοποιοί! Μεταξύ των υπόλοιπων τραγουδιών του υπάρχει το "Επειδή με ξέρω" και το ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό "Λάθος μου", που έχουν ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο ραδιόφωνο, αλλά και στις ψηφιακές πλατφόρμες κι έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια δημιούργησε ένα album, για πρώτη φορά σε δική της παραγωγή και με την αμέριστη βοήθεια του Γιώργου Παπαδόπουλου. Σε αυτή την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά βρίσκουμε τραγούδια, που τη μουσική έχουν γράψει αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Γιώργος Σαμπάνης. Τους στίχους υπογράφουν καταξιωμένοι στιχουργοί, όπως η Όλγα Βλαχοπούλου, η Γιούλα Γεωργίου, ο Νίκος Γρίτσης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Γιώργος Τσοπάνης.

Κυκλοφορεί από τη Heaven music.

Δείτε το official lyric video ΕΔΩ